Kan ej bestämma

jag kan ej bestämma vilka av dessa två jag ska ha ?


Vad tycker ni ?


Nr 1

 

 

Nr 2


Göra om

Måste fråga er , är det snygg med en klädstång ? Min pojkvän tycker inte att det är det , och jag har alltid velat ha en.

Funderar på om jag ska göra om lite i mitt rum och då skaffa en klädstång , men vet inte om jag ska göra det eftersom Andreas är så mycket imot det .. Vet inte hur jag ska göra !

Imorgon ska iaf jag och Andreas åka till Ikea och köpa en ny tjockare bäddmaddrass, för den vi har nu är hur tun som helst. Ska vell kolla om man hittar något annat användbart . Kankse en klädstång? (A) hihi

Älskar dig ♥


Sova

Snart blir det att gå och lägga sig , ska bara hoppa in i duschen först .


Nästa helg åker vi till Sthlm och Madde ska följa med :) Jätte kul , vad sjukt länge sen jag träffade dig!

Idag skulle jag egentligen ut, men det blev inget för att det var ingen som kunde. Så det blev att vara hemma och bara ta det lungt. Känndes som att det behövdes, eftersom att jag kommer att jobba i 9dagar i rad nu. Pengar rullar in :)

Natti natti !


Helg

Jag är så otroligt trött jag gör inget annat än jobbar och sover.  Jag orkar inte. Jag börjar jobba om en halvtimma och slutar vid tre . Imorgon jobbar jag från 10-14. Inte så länge , men hade varit skönt att få sova ut. Sen nästa vecka ska jag jobba på mamma och pappas företag . I Torsdags så jobbade jag ca 13 timmar . Känns som att jag bara klagar , får ju endå massor av pengar . Men man klagar när man är trött :P


Hejdå !

Onsdag

Igår för första gången var jag på biltvätten och tvättade pärlan :) Gick riktigt bra :)

har precis målat naglarna i färgensmashy cerise 119 från IsaDora. Hittade ingen bild på lacket , och orkar inte ta en bild just nu :P

Imorgon och på fredag och nästa vecka blir det att jobba på Mammas företag och på lördag ska jag jobba på willys. Fick även min lön idag , inte helt fel med pengar på kontot :)

På lördag blir det även att gå ut med brudarna :) Nice !


Hejdå!


Måndag

Idag har jag skjutsat Hanna till stationen sen har jag även varit hos hälsat på Andreas i affären. Funderar på om jag ska städa ur bilen så att den blir fin inuti. För det är massor av löv i den, för när man har det nercabbat och den står under träden kommer det massor skit i bilen .. Intressant att veta !


Jag vet inte riktigt vad jag tycker om min nya header .. Funderar på om jag ska ta bort parfymflaskorna och ha den utan dom.. Vad tycker ni ?


Hejdå!

Beställt

Detta har jag beställt från hm :) 

 


Nytt

Nu har jag gjort om lite i min blogg, har gjort en ny head :)

Vad tycker ni ?


Gammla


Nya

 


Förlåt igen !

Nu måste jag verkligen ta och skärpa till mig , men har verkligen inte haft tid att skriva i bloggen har bara jobbat jobbat och jobbat. Har inte gjort något annat !

Men nu ska jag bara jobba nästa lördag med , så nu har jag massor av tid att blogga när jag inte ska jobba på ett bra tag :) Flera gången om dagen :)

Igår vad jag och syster yster på Smultronstället och käkade glass :) Mumma !
Såhär såg vi ut innan vi skulle åka !
Funderar på om jag ska beställa lite kläder, känns som jag är vär det efter att ha jobbat 10 av 11 veckor i sommar ! Känns konstigt när alla hade semester då jobbade jag och nu när alla börjar skolan och sina jobb, ja så är jag ledig !


Hejdå! :)

Ullared

Igår var jag i Ullared med Marina och hennes familj :) Så nu tänkte jag lägga upp bilder på allt jag köpte :)Depend nr.193, posit lappar, plackfickor och nagellackremover
Två ringar

Två jätte fina krukor och två blommbollar

En stor och en lite hjärtskål
 säsonger av how i met your mother
5 par trosor, strumpor, pads och rosa hundbajspåsar :)
En body
Ett förfest spel och en ram
Ett väggord, en väska och en plånbokEn klocka

Tre blommljus, "stenplatta" att ha ljusen på, en smyckeshållare
Ett par skor
Treemmé schampoo och balsamJag tror det var allt jag köpte och hela kalaset gick på ca 1800 kr !
Så nu blir det att fixa lite här i rummet så att det blir finare :)

Får även jobba två veckor till på willys :)

Hejdå!

RSS 2.0