Måndag

Jaha , igår var det sista dagen på Willys, kanske fårse om man blir inringd något !

Idag blir det iaf att städa och diska ,för det har ju inte Andreas gjort när han var hemma ! :/ Sen ska jag se om jag hinner sätta på tippar på naglarna :)

Mat

Nu förstår jag Mamma när hos jämt klagade på att det var så svårt att komma på mat som vi skulle äta om kvällarna. Tycker sjävl det är jätte svårt och det känns som att det blir samma mat hela tiden , och sen ska det ändå vara gott att ha i matlådan dagen efter . Nu försöker jag få Andreas att komma på något som han vill äta så jag kan laga det , men han kolla bara på någon konstig film !

3D

Har precis varit på sista Harry Potter filmen i 3D. En tradition i familjen Jaobsson som nu tyvärr är slut eftersom att det var sista filmen :/ Får skapa någon ny tradition :)

Hejhopp !

omgjord

För ett tag sen fixade jag om en klocka som jag köpte för länge sen och såhär vart det !


FöreEfter


ny

Nu gjorde jag en ny enkel header för 1000 ggr, fårse hur länge denna varar !


17.11

Nu har jag precis städat och diskat, inte jätte kul men sådant man måste göra. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen blir det hem till mamma och pappa :)

Imorgon ska jag och Marina åka till smutronstället :) mums , inte helt fel !

Nu ska jag vattna blommorna så att jag inte glömmer det !

17.55

Nu är vi mätta och belåtna och jag hade tänkt att jag snart skulle gå ut och gå, men det är ju så sjukt varmt ute + att det är roligare att gå ut och gå med någon men Andreas ville inte följa med så får se om jag hittar någon annan att gå med !


 

16.51

Som så många andra gången tänkte jag börja blogga igen och nu får vi se hur länge det vara. Ska försöka, men kanske inte alltid blir eftersom att jag jobbar rätt mycket nu och så !

Det som är nytt är iaf att jag och Andreas flyttade till våran egna lägenheten för 3-4 veckor sen :)
Tänkte lägga in bilder på hur det såg ut före och efter renoveringen , för vi har ju gjort om i sovrummet och tv rummet. Även toan ska renoveras och jag tror att hantverkaren skulle komma nästa vecka . Så lägger in bilder på allt när toan är klar . :)

Trivs mycket bra här och nu blir det att laga spagetti och köttfärssås tills han kommer hem ifrån jobbet !

Har även hunnit fylla 20 för ett par månader sen , Andreas har skaffat ett jobb och ja lite annat smått och gott har hänt i vårat liv :)


RSS 2.0