22.13

Nu har jag precis betalat lite räkningar, känns bra att ha det gjort. Har gått och dragit på det i ett par dagar nu.

Var uppe i lägenheten en andra gång och städade ut dom sista låderna och så. Snart är köket färdigstädat :)

Sen vart det lika kvällsfika med familjen, tårtan jag bakade igår. Lika god idag med :)


19.21

Andreas och jag har varit uppe i lägenheten och fixat iordning i köket, har diskat alla tallikar, fat, glas, koppar och allt sådant. Ska upp och diska det sista nu.

Imorgon blir det att riva det sista av tapeten sen är det bara att börja måla, det börjar ta sig nu :)


20.44

Jahopp nu är snart denna dag över. Släkten har precis varit här och käkat köttfärspaj och tårta :) Tårtorna som jag gjorde vart mycket goda:) Det bjorde jag bra för att vara första gången!

Skriver nog imorgon vad jag har fått, orkar inte nu sen börjar big brother om en kvart ..

Imorgon blir det att åka till systemet, bara för att jag får nu :) Sen blir det väll att fixa i lägenheten :)

20

Ja , idag är det min dag. Har fått massa härliga presenter säger sen vad jag har fått.

Har precis bakat klart tårtorna och vid 6 kommer släkten så nu blir det att göra sig iordning :)

Hanna

Fixade Hannas hår igår innan hon skulle ut på krogen så såhär vart det !








Tapetrivning

En bild på när vi rev tapet, har och kommer ta massa bilder på hur det såg ut innan och efteroch under tiden :P


17.46

Jag, Andreas, Mamma och Pappa har varit i lägenheten och fixat i ungefär 6,5 timmar. Så nu har vi fått lite gjort, rivit ner tapeter och jag har målat klart alla skåp så nu är köket klart :) skönt !

Åker nog dit på måndag och river ner det sista av tapetern och sedan är det bara att börja måla och lite så:) Längtar verkligen tills det blir klart :)

Imorgon fyller jag som sagt 20, det är väll inte någon som har missat det som läser min blogg ^^ Så ikväll blir det att baka tre stycken tårtbottnar så ska jag och mamma fixa en liten tårta :)

14.51

Andreas och Jag var neråt med Monica och Hampus för en liten stund sen. Jag var på arbetsförmedligen och sedan var vi och handlade lite.

Senare ska jag fixa Hannas hår eftersom att hon ska gå ut ikväll. Ska locka det och lite så.

Nu regnar det som fan och det håller på att åska som fan med :P Ska ner och se hur det går för Andreas nu han håller på att måla altanen :P

11.47

Idag blir det att ha myskväll med Andreas sen inatt blir det att hämta Hanna och hennes kompisar i Linköping !

Sen på lördag blir det att åka till lägenheten och måla och tapetsera :) Och på Söndag fyller jag 20 :) Som jag längtar, blir som ett litet barn igen ^^

Igår var jag och Andreas uppe i lägenheten och målade lite i skåpen så nu är alla skåp vita och inte gula :)

21.36

Hanna och jag har målat i skåpen i köket idag, innan vad dom fult, riktigt fult gula. Nu är dom vita och det ser riktigt fräscht ut :) Han inte riktigt måla alla så ska dit imorgon och måla dom sista. Det börjar ta sig :) Och på lördag blir det att åka till lägenheten och måla väggar och sådär :)

16.05

Idag har jag :
- Varit hos Monica
- Fixat arbetgivarintyg
- Adressändrat
- Hjälpt Andreas i trädgården

Känner mig duktig! :)

S.A.R.A.H


Nagellack

Har precis målat naglarna och så här vart det , lacket är från HM.


Städat

Har städat rummet och såhär ser det ut :)

Före


Efter


Före

Efter


Före


Efter


Så städat som det kan bli när man bor två i ett litet rum , men snart har vi mer utrymme och mer att städa ^^

Idag

Idag ska jag:
- Städa
- Duscha
- Motionera

Dessa saker ska göra idag, sen vet jag inte mer vad jag ska göra. Andreas är uppe i Sthlm med fotbollen så passar på att städa då så får jag städa på mitt sätt ^^Det rätta sättet !

Har även hunnit kolla på en film idag, No stings attached. Rolig och bra film, rekomenderar den :)


Lördagens oufit

Här är lördagens outfit :)


Helgen

I helgen har vi varit hemma hos Jocke och Monica, mycket trevligt har det varit :)
Grillat och druckigt och täffat folk!

På onsdag eller torsdag blir det att börja tapetsera och måla i lägenheten, förhoppningsvis blir det då :) Och nästa söndag fyller jag 20, inte alls långt kvar :)

I veckan vet jag inte riktigt mer vad som händer, fåse :)

16.34

Idag har jag och Andreas varit nere hos hans farmor och farfar och käkat lite och kollat på grejer som vi ska ha till lägenheten sen var vi även i stugan och Andreas klippte gräset och jag gick en promenad med flora.

Nu är det snart dags att gå ner till fotbollen för att vara lite publikvärd. Inte pepp för fem övre, är sjukt trött och vill egentligen bara vara hemma och kolla på tv :P Gick upp tidigt imorse, sen har jag sovit så sjukt dåligt som senaste dagarna.

Imorgon blir det att åka in till Linköping och köpa tv bordet som vi hade kollat på och lite annat smått och gott :)


15.11

Idag har jag och ANdreas varit hemma hos Monica och drukigt lite kaffe sen åkte vi neråt och handlade lite och sedan gick till home4you och kollade på en soffa, vi hittade den jätte fin soffa som vi köpte :) Hittade ju en soffa när vi var inne i Lkpg men den köpte vi aldrig, och det var tur de :)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra , Andreas håller på att måla huset så det ska han väll göra ett tag :P

20.26

En promenad med Flora och Mamma vart det, men ingen adressändring idag. Nu blir det iaf att lägga sig i sängen och kolla på lite tv. Fruser nämligen så ska krypa ner under täcket och hoppas på att det är något bra på tvn :)


Tvätt

Nu har jag och Andreas precis tvättat våran tredje maskin tvätt idag. Vilket team vi är, han stoppar in tvätten och sätter på maskinen och jag plockar ut tvätten och hänger upp den ^^

Funderar på om jag ska ta en promenad med vovven :) Sen blir det väll att lägga sig framför tvn. Imorgon ska vi åka in till Lkpg och kolla på möbler och se vad som finns. Men inte köpa något bara titta :P

Adressändra

Försöker få Andreas till att adressändra men det är inte det lättaste , han tycker vi ska göra det senare men jag tycker nu så vi har det gjort. Vi kommer ha 1000 andra grejer att tänka på sen när vi ska renovera och köpa grejer och allt hit och dit då kan det vara rätt skönt att ha det gjort !


16.00

Andreas och jag har varit och kollat på lite tapeter idag till lägenheten, vi ska ha en fondvägg i vardagsrummet så har haft mer lite prover hem :) Så får vi se hur det blir :) Får ju nycklarna innan onsdag :) Så sen blir det renovering för hela slanten :) kul !


Big brother

Sitter och väntar på att big brother ska börja nu med ett stor glas med citronvatten och is :) Mums !

Efter det blir det väll att lägga sig som sova :)

3

Ja , om det är någon som missade så kom Eric 3a igår. Som jag trode han kom topp 5 :) Jag kan det där med att gissa rätt ^^haha !

har precis duschat och snart blir det att gp ner och äta lite frukost. Sen ska jag städa klart rummet som inte Andreas har gjort, för han åker nämligen iväg !


Läckert ;)

Måste bara säga att han är faktiskt förjävla snygg, den där Eric Saade ..

Hur tror ni att det går för honom ikväll? Jag tror att han kommer topp 5 men vi får väll se :)


Världens snällaste..

..flickvän ska jag vara nu. För jag ska nämligen gå neråt och köpa snus till Andreas. Snällt va ? :) Vad skulle han göra utan mig ?

Han har massor utav enkronor och vågar inte gå ner och handla för dom så nu tänkte jag göra det bara för att jag är så snäll :)

-


Målade naglar

Målade precis naglarna , och blandade två färger, Mavala nr 9 och Depend nr 47.


Vart mycket snyggare irl !


Lägenhet

Några vet kanske , men jag och Andreas har gått och skaffat oss en lägenhet. Mycket efterlängtat :) En liten tvåa har vi skaffat oss och vi får nycklarna i början av nästa vecka och då blir det att börja renovera :)
Så hade tänkt lägga in lite före och efterbilder sen när det är klart :)


Västervik

I helgen var hela familjen nere i husvagnen som står i Västervik. Vi hade en jätte mysig helg :) Här kommer lite bilder !




















The Lazy Song


21.27

Idag har jag jobbat, sen har det inte hänt så mycket mer än att jag har varit ute med hunden. Snart blir det att hoppa in i duschen och sedan lägga sig i sägen och kolla på något avnitt av how i meet you mother :)

I helgen blir det fotboll och efter det blir det att åka ner till v-vik med älskling och familjen :) Ska bli mysigt !

Har även satt lite vita blommor på mina svarta tippar :)

Svarta tippar

Har precis fixat svarta tippar :) Vad tycker ni ?




Ida

Det var verkligen skit kul att träffa Ida idag. Det var ju ett par månader sen sist :) Men nu ska det bli ändring på det när hon jobbar närmare mig :) Skit kul :D
Vi käkade på Mc Donalds och gick på stan lité och shoppade :)

Imorgon blir det att jobba igen och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Ska försöka träna lite hade jag tänkt :)

Just nu sitter jag med lite tända ljus och ska kolla på något avsnitt av how i meet your mother :) sjukt bra. Sen blir det att duscha och gå och lägga sig :)

Jobb

Har slutat jobba för ett litet tag sen och väntar på att Ida ska sluta så jag kan åka och käka mat med henne. Ska bli skit kul :) Det var så länge sen jag såg henne .

Snö

Nu snöar det för fyllt här i åtvid , men det lägger sig ju inte som tur är :)

Cracked effect

Igår provade jag Cracked effect från depend som jag köpte nere på Gekås. Var inte jätte nöjd, tycker det ser ut som en treåring har försökt måla mina naglar. Men sen målade jag två lagar av det rosa, för att det syntes inte så tydligt med det svara nagellacket under. Så det kankse beror på det ..



Världens bästa

Jag har världens bästa kock hemma ;)


Photoshoot

Här är lite bilder från idag !













Gekås

Här är lite bilder från Gekås, lite bilder ifrån bilen och på mina kassar !











Påsarna står mot en spegel så det ser ut att vara mer än det är, men 5 påsar fick jag ihop iaf :)

18.04

Igår var jag och brudarna på gekås :) Riktigt lyckat var det, men nu är man fattig. Men det är inte varje dag man är där. Jag köpte lite kläder, flytta hem ifrån saker, dvder, hörlurar och massa annat smått och gott :)

Idag har jag, Monica och Susanne varit på Ekoxen och blivit sminkade och fixade i håret och sen tog dom kort på oss. Jätte fina kort vart det, men eftersom att jag har varit i Ullared så hade jag inte råd att köpa några kort, men det var en kul grej att göra :)

Nu har håret lagt sig och sminket är inte lika snyggt som det var förut men såhär ser det ut nu :)


RSS 2.0