Hockey

Känns inte jätte kul att blogga längre, jag vet inte varför. Känner bara inte för det.

Idag blir det att skjutsa Andreas till körskolan sen ska jag gå lite på stan med Jesper och Albin sen ikväl blir det Hockey :) Trevligt !

Länge sen

Det var väldigt länge sen jag bloggade, men jag har haft fullt upp. Eller ja inte suttit vid datorn för jag he gjort annat . Jag har även gått ner 5 kilo på 3 veckor. Får se på måndag hur mycket jag har gått ner denna vecka. Eftersom att jag äter nutrilett så är jag hungrig konstant. Och jag tycker inte om fisk, men på Sveriges mästerkock så lagade dom duschesspotaris och fiskgratäng så det ska jag laga nästa vecka bara för att jag vart sugen på det . Kul att veta?

Usch

Nu håller det på att snöa för fullt. Det tycker jag inte om, jag tycker att det ska bli vår nu !

Såhär ser det ut utanför vårat fönster. Igår kväll var det bara isgata och lite kala fläckar här och där.


Irriterande

Skulle lägga mig och kolla på min nya säsong av grey´s anatomy , men som den förra säsongen som jag fick skicka tillbaka så var det samma fel på avsnitt fyra på denna säsong. Då blir man skapligt trött! Borde vara något "massproblem", eller hur man ska säga..

Kan ju ladda ner avsnittet, men det är ju inte kul om man ska kolla på det ngn annan gång och sen måste man sätta sig vid datorn för att man ska kolla på ett avnitt bara för att det inte funkar.

Inte så mkt att tjafsa om kankse, men jag mailade iaf cdon.com och berättade om mitt problem igen. Jag borde ju får det jag betalar för. Det kostar ju endå 445 kr ^^

Älskling ♥Lkpg

Kom hem från lkpg för inte så länge sen, köpt lite prsenter, grejer till mig och Andreas skulle ha lite saker med.

Håller på att fixa med min ny header , fåse vad det blir , har lite flera olika förslag !

-2

Jag har gått ner 2 kilo till :) 4 kilo på 2 veckor. Tycker det är skit bra. Käkar ju nutrilett och motionerar varje dag. Och dragit ner på godis och läsk. Det ger verkligen resultat :D

HÖHÖLite roligheter såhär på måndags förmiddagen :)

Hemma

Kom precis hem nu efter min promenad, och det går inte alls att gå fort, överallt är det fan is. Och det är inte sandat så man är ju verkligen som bambi på hal is. Och om man inte ska halka runt jätte mycket så måste man gå jätte sakta och det har itne jag lust med när jag är ute för att motionera. Får cykla på träningscyklen istället tills isen har smält bort !


Morgon

God morgon, vaknade för en halvtimma sen, tog en nutrilett och ska snart ut och motionera !

Fattar inte vad som har hänt, men har helt bytt livsstil. För två veckor sen skulle jag aldrig gå upp klockan 9 om jag var ledig, och jag skulle defenitivt inte motionera. Inte motionera varje dag som jag gör nu. Men jag har ju börjat inse nu att jag kan inte äta som jag gjortde förut och inte röra på mig. Sen äter jag ju inte alls hälften av alla godsaker som jag käkade förut. Go Sarah !Minnen♥tröttnar

jag tröttnar så sjukt lätt på saker känns det som, typ som min header, den skulle jag lätt kunna byta varje vecka. Så jag är ledsen men ni får stå ut med att jag byter lite ofta.

Nu ska jag knepa och knåpa på en ny header och se om jag blir nöjd.

Söndag

Kom hem från Andreas pappa för inte så länge sen, har ätit sjukt god smörgåstårta och tårta :) Sen gick jag och mamma ut på promenad.

Snart blir det nog att måla om naglarna och äta lite mat. Sen ikväll blir det att kolla på solsidan :) Någon mer som ska göra det ? :)

-


Idag

blir det att åka hem till Andreas pappa för att fira Andreas med hans släkt. Eftersom han fyllde i måndags. 

Sen vet jag inte riktigt vad det vi ska göra mer. 
Otroligt intressant inlägg :)


Greys Anatomy

När jag skulle kolla på avnitt 4 av min nya greys anatomy säsong så funkade inte den, bilden var typ helöt utsmetad. Så jag mailade cdon.com som jag köpt den av, och berättade vad som var fel. Då var dom så snälla och skickade en ny säsong till mig och det gick jätte fort. Sen fick jag även 25 kr rabatt på mitt nästa köp ^^


jag

Såhär ser jag ut just nu !
Bruno Mars - Grenade

Lyssna och njut :)


Shopping

Både i torsdags och i fredags var jag i stan och shoppade lite !

Glittrigt nagellack från depend, nr 047


Bh och Strumpor


Två toppar


Volanger på sidorna


4 st ljuslyktor


Två ljuslyktor på fot(mkt snyggare i verkligheten)
En ramÄr sjukt nöjd med mina köp :)


Födelsedagsfest/Maskerad

Tänkte lägga ut lite bilder från Helenas 40 års fest, med Maskerad tema !

Jag och Hanna som Judith och Judith


Andreas som E-typeLovisa och Andrea som bröderna fluff !Jocke och Jesper som Kapten filling och Doktor Mugg


Mamma och Pappa som Kungen och Drottningen


Judith, Julia som Cindy Louper(stavning), Doktor Mugg
Maria Montazami


Miss Piggy

Lunch

Mmm, Nutrilett jordgubb.. Idag med ..... !

DÅLIGT

Det är lite dåligt med mitt bloggande, men jag jobbar och sen är mitt internet på min dator knäppt så man orkar inte sitta där.

Är inne andra vecka på min nutrilett diet, och är fortfarade hungrig hela tiden :P Men förra vecka gick jag ner 2 kilo :)


RSS 2.0