21.31

Sitter nu i sängen med datorn och har precis kollat lite på talang. Snart blir det att bestämma vilka kläder jag ska ha imorgon och sen fixa mackorna eller om jag ska göra det imorgon bitti ? Det blir nästan godare och fixa dom samma dag :P Det får nog bli imorgon.
Intressant inlägg känner jag att det här vart ..

Nu hoppas jag på att Andreas kommer hem så jag får mysa med honom lite , annars blir det väll att fösöka att sova snart ska upp någon gång mellan 04.30 och 04.45 inatt :) Kul ! Men det är de värt !


19.09

Nu har vi precis käkat och Andreas har åkt för att dömma fotboll!

Snart blir det att fixa iordning lite mackor och så inför morgondagen. Är verkligen taggad :) Det ska bli så jukt kul, men en lite roadtrip och shopping med brudarna :)

15.16

Idg har jag :

- Duschat
- Varit hos Monica
- lagat mat
- Handlat frukost tills imorgon

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, blir väll att vara hemma och ta det lungt. Gå och lägga sig rätt tidigt, eftersom att vi ska åka till gekås imorgon :)


mys

Fick ha mys själv för det är ju fotboll på tv. Så har jag tänd massor ljus :) Och så kommer Andreas och öppnar fönstret för att han vill att det ska vara kallt här inne när han ska sova, och så ska han inte ens vara i rummet tills dess :P jaja !








21.06

Ligger i sängen och kollar på death race på 6an riktigt bra film är det :) Funderar på om jag och Andreas ska ta lite glass och kola sås och mysa lite :)

Hos tandläkare gick det bra, hade inga hål men som vanligt måste jag köra med tandtråd :P

På lördag ska jag och brudarna åka till ullared :D ska bli riktigt kul :) Och på söndag blir det att åka in till ekoxen och bli sminkad och fotad med Monica och Susanne :D


tandläkaren

Klockan är 10.24 och då har jag hunnit åka in till Lkpg och tillbaka för att gå till tandläkaren. Sen har jag även käkat på subway, riktigt gott :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska väll försöka träna om jag inte har allt för ónt i knäna annars får jag ta en långpromenad för det ser ju ut som att det kommer vara jätte fint väder :)

Klar

Nu är jag äntligen klar med all städning och att flytta runt alla möbler ! Såhär ser det ut nu precis som jag tänkte mig. Det var lite trångt men det får vi stå ut ett par månader till med sen flyttar vi :)






Möblera

Hade tänkte att städa och möblera om rummet nu när Andreas är borta. Får se bara om allt få plats med så jag har tänkt mig , vi har ju så mycket grejer !

Såhär ser det ut nu , ni får tänka på att vi bor två stycken i detta lilla rum så det är inte så lätt att hålla rent :P






22.06

Nu har Bb håll på i 6 min och jag måste vänta tills imorgon för att få se det :( inte kul !

Imorgon blir det att åka till stugan och fiska och ha det mysigt :) Hoppas bara att det är bra väder :) Annars blir det nog att stanna hemma !

Funderar på att möblera om i rummet, men har så mycket grejer så får se om det får plats med så som jag tänkt mig. Får mäta lite och se om det går :)

Hoppas ni har haft en bra dag :) Hejdå!

12.33

Har precis tränat nu , helt slut och jag fick riktigt ont i knäna idag, men det går nog över :)

Ska dricka lite vatten och äta en banan sen blir det att hoppa in i duschen och sen hem till Andreas mamma en stund :)


11.44

Nu har jag precis kollat på avsnittet av BB som var igår :) Det är dagens höjdpunkt :)

Nu blir det att ställa sig på Crosstrainer ett tag , sen ska jag nog ut och sola för jag fick ingen snygg bränna igår när vi var ute i Andreas stuga . :P Så får ta och försöka fixa till den :)

App

Tycker att blogg.se ska skaffa sig en app snart för jag vill blogga från min mobil ! Kommer bli så mycket roligare inlägg då !

16.39

Idag kommer släkten hit för att fira Jesper som fyller år på lördag. Ska bli små mysigt :)

Igår var jag och Andreas i Nrkp och jobbade på fotbollsmatchen. Var med på tvn ett par ggr, trevligt trevligt !

Liten uppdatering om vad som har och ska hända !

Tatuering

Tatuera mig för någon vecka sen så tänkte lägga in lite bilder på det :)

L - Leif (pappa)
A - Anita (mamma)
H - Hanna (syster)
J - Jesper (bror)








19.31

Nu har jag fått i mig lite god mat :) Funderar på om jag ska ta en promenad med Flora, det är ju fortfarande varmt ute !

Älskling och jag var på picknick förut :) Så tänkte lägga in någon bild :) Riktigt mysigt var det :D




Kladdkakemuffins

Hade tänkt att jag och Andreas skulle ut på en liten picknick. Har precis bakat lite kladdkakemuffins. Väntar bara på att han ska komma hem.

Hoppas dom blir goda, har aldrig provat det receptet som jag använde nu ! 

11.16

Har precis kollar på avsnittet som var igår av BB. Ska gå ner och hänga upp en tvätt sen blir det väll att fixa något att äta , sen blir det att gå ut och ta en promenad :)

Älskar vädret :)


23.28

Håller på att kolla på Total blackout, lite sådär halv roligt. Sen blir det att lägga sig i sägen brevid Andreas och mysa lite :)

Imorgon blir det väll att träna och tvätta lite och förhoppningsvis städa rummet som inte vart av idag !


Ny header

Vad tycker ni om min nya header ?


18.42

Har precis lagat lite mat till familjen, sitter inte fel :)

Andreas tyckte vi skulle ha myskväll ikväll, eftersom att det var fotboll på tvn. Blir nog myskväll vid en varsin tv :P


Big brother

Kommer det bli året sommarplåga ?


15.00

Har tränat på Crosstrainern idag och har precis kollat på ett avsnitt av One tree hill..
Väntar på att Andreas ska komma hem från sin mamma sen blir det väll att städa rummet eller gå ut och göra något eftersom att det är så fint väder :) och även fixa lite mat.

Header

Har gjort ett par olika headers men är inte riktigt nöjd. Fårse om jag provar att göra några till eller om jag har kvar den som jag har nu ett tag till ..

13.19

Det var sjukt länge sen jag bloggade sist. Har inte haft tid eller lust att blogga. Men dom senaste dagarna har jag varit lite småsugen på att börja blogga igen. Får se hur det går den här gången :)

Ska försöka uppdatera ett par gången om dagen och lägga upp massor utav bilder :)

RSS 2.0